SOLAS

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


SOLAS

SOLAS fakkels/rookpotten of handstakelsignalen vormen een professionele keuze, waarmee u kiest voor de best mogelijke kwaliteit. U kunt rekenen op fakkels die gedurende 60 seconden branden en niet minder dan 15.000 candela aan licht uitstralen. Dit is voldoende voor een zichtbaarheid op meer dan enkele duizenden meters. U kunt de SOLAS fakkels/rookpotten zowel op het land, in de lucht als in het water gebruiken. Wat dat betreft kunt u er overal mee uit de voeten, de SOLAS lichtsignalen helpen u in een noodsituatie een belangrijk signaal af te geven.

Maritieme lichtsignalen

De SOLAS fakkels staan bekend als maritieme lichtsignalen, waar u op een professionele wijze gebruik van kunt maken. De intensieve ontwikkelmethode zorgt er samen met de strenge regelgeving op dit gebied voor dat u kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. De SOLAS fakkels laten u niet in de steek, ze zorgen voor een maximale betrouwbaarheid. U kunt er in iedere situatie gebruik van maken, om hulp in te roepen door middel van een signaal dat op grote afstand te zien is.

Waterdichte en duurzame SOLAS fakkels

De SOLAS lichtsignalen zijn waterdicht en daarom ook maritiem uitstekend geschikt. Het gebruik van de fakkels valt te herkennen aan de kenmerkende ‘plop’, op het moment dat de fakkel door de waterdichte bescherming heen brandt en zorgt voor de uiting van het lichtsignaal. U kunt rekenen op een felle gloed die tot in de wijde omtrek goed te zien zal zijn. Bestelt u de SOLAS handtakelsignalen direct online? Wij gaan er mee aan de slag, zodat u er zo snel mogelijk de beschikking over heeft over uw SOLAS fakkels en of SOLAS rookpotten.