Rooksignalen

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


Rooksignalen

Rooksignalen zijn beschikbaar als handrooksignalen en landrooksignalen, De handrooksignalen ook fakkels genoemd zijn licht van gewicht. Het gaat om staafvormige rooksignalen, die u zowel op land als in de lucht kunt gebruiken. Houd er rekening mee dat de signalen niet geschikt zijn voor onder water. de tweede categorie duiden we ook wel aan als rookpotten U kunt rekenen op een rookproductie die van verre afstand te zien is, zodat u de rooksignalen op een effectieve manier in kunt zetten wanneer u bijvoorbeeld uw positie duidelijk wilt maken als u in nood bent.

Rooksignalen met heldere kleur

De rooksignalen zorgen voor een heldere kleur en zijn daarom goed geschikt voor zowel op land op zee als in de lucht. U kunt kiezen bij de rookpotten voor een brandduur van 60, 110 of 180 seconden en de fakkels een brandduur van 60 seconden. De heldere kleur rook is ook van afstand goed te zien en zorgt er daarmee voor dat u zich goed zichtbaar kunt maken. De staafvormige rooksignalen zijn goed geschikt om in de hand te houden en laten zich bovendien gemakkelijk ontsteken. Dat betekent dat u er in verschillende situaties gebruik van kunt maken.

Rooksignalen in diverse kleuren

U heeft fakkels en rookpotten binnen de rooksignalen voor in de hand, grond of in het water, uit een fakkel of rookpot kunt u een keuze maken uit een aantal soorten, op basis van de kleur van de rook. Wilt u rode rook creëren of gebruik maken van nood rooksignalen in rood en wit, geel of groen? U heeft daarnaast de keuze uit bijvoorbeeld de kleuren blauw en paars, naast oranje en zelfs zwart. De rooksignalen in diverse kleuren kunt u eenvoudig combineren. U kunt er met de kleuren daarnaast voor zorgen dat u bepaalde boodschappen over kunt brengen, u heeft de volledige vrijheid. Uiteraard gaan we direct aan de slag met uw bestelling, zodat u de rooksignalen zo snel mogelijk ontvangt.