Lichtsignalen

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


Lichtsignalen

Lichtsignalen kunt u geven met handstakelsignalen. Dit zijn buisvormige fakkels waarmee u bijvoorbeeld in de bergen een noodsignaal af kunt geven. Daarnaast kunt u de lichtsignalen zowel op het land als in de lucht gebruiken. Houd er rekening mee dat de lichtsignalen niet alle waterdicht zijn en daarom niet geschikt zijn voor in het water. (Voor op het water hebben we de SOLAS handstakelsignalen) Het voordeel hiervan is dat u een scherpe prijs betaalt, voor signalen met een fel gekleurde gloed voor een uitstekende zichtbaarheid. Uiteraard kunt u de signalen gewoon online bestellen, u hoeft er de deur niet voor uit.

Lichtsignalen met fel gekleurde gloed

De lichtsignalen op basis van de handstakelsignalen zorgen voor een felle gekleurde goed, die zowel bij dag als nacht goed te zien is. U kunt rekenen op een zichtbaarheid tot op duizenden meters, waardoor het ook vanuit de lucht goed mogelijk is om u te lokaliseren. U kunt met de lichtsignalen zorgen voor een noodsignaal dat goed zichtbaar is.

Buizen met pyrotechnische sas

De lichtsignalen bestaan uit een stevige buis, met daarin een pyrotechnische sas. Het gaat om sas van hoge kwaliteit, waarin de metaalpoeders ervoor zorgen dat er een felle ontbranding ontstaat. De fakkel brandt ongeveer 60 seconden en geeft een lichtsterkte van 15.000 candela af. Dat betekent dat u met deze lichtsignalen op een uitstekende manier zichtbaar bent en u de mogelijkheid heeft om een belangrijk signaal af te geven. We maken bestelde nood lichtsignalen direct in orde, zodat u vlot de beschikking over uw fakkels heeft.