Fakkels

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


Fakkels

Fakkels helpen u in een noodsituatie een belangrijk signaal af te geven, op basis waarvan anderen hulp kunnen bieden of die kunnen inschakelen. U heeft binnen fakkels de keuze uit verschillende modellen, zowel op basis van het type signaal als de kleur waar u gebruik van wilt maken. Zoekt u bijvoorbeeld naar een fakkel die rood licht uitstraalt of wilt u aan de andere kant gebruik maken van witte of groene rook? Blader door de verschillende fakkels en maak daar online uw keuze uit, wij zorgen ervoor dat u er zo vlot mogelijk de beschikking over heeft.

Fakkels kopen

Fakkels kopen? U heeft binnen de fakkels allereerst de keuze uit een groot aantal modellen met rook. We spreken van handrooksignalen. Het gaat om fakkels die u gewoon in de hand kunt houden, om een gekleurd rooksignaal af te geven. De fakkels met rook branden ongeveer 60 seconden en zijn beschikbaar met een rode, witte, gele, groene, blauwe, paarse, oranje of zwarte kleur. Wat dat betreft kunt u er verschillende kanten mee op, wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op goede kwaliteit. U creëert met de fakkels met rood zo’n 800 vierkante meter rook, voldoende om een opvallend signaal af te geven op basis waarvan anderen kunnen handelen.

Lichtfakkels bestellen

Zoekt u aan de andere kant de fakkels met licht, zodat u een lichtsignaal af kunt geven? De lichtfakkels kennen we ook wel als handstakelsignalen en zijn net als de rookfakkels geschikt voor gebruik op het land en in de lucht. De fakkels zijn niet waterdicht, waardoor u voordelig gebruik kunt maken van de buizen met pyrotechnische sas. Het zijn de metaalpoeders in de sas die ervoor zorgen dat u een fel lichtsignaal af kunt geven, dat tot op duizenden meters zichtbaar is. U kunt de verschillende fakkels eenvoudig online bestellen.